Home » Incredere in sine » Ne-am cunoscut in 2014!

Buna tuturor,

Voua celor care mi-ati citit articolele, celor care m-ati incurajat, ati devenit suporterii si prietenii mei in 2014!

Pe multi dintre voi am avut sansa de a va cunoaste personal in 2014,  fie ca am savurat impreuna un ceai, fie ca am facut o sesiune de coaching pe skype sau a fost un schimb e-mailuri.

Unii dintre voi ati facut donatii, sponsorizari, actiuni de voluntariat, mi-ati oferit informatii utile, ati acceptat intalniri de cunoastere pentru a identifica noi modalitati de colabora pe zona de CSR pentru ca ati crezut in mine, pentru ca ati vrut sa imi dati imboldul necesar pentru a-mi sustine cauza pentru care lupt alaturi de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual sau poate pentru ca ati simtit ca este o cauza care merita sustinuta!

Actiunile voastre concrete si donatiile pe parcursul acestui an m-au ajutat sa facem pasi importanti in a ne apropia de realizarea proiectului pe care il avem de a remobila apartamentele in care stau tinerii nostri cu dizabilitati! Pana in momentul prezent am strans 1124 euro din 6000,  ceea ce este grozav!

Tuturor, indiferent de motivul pentru care ati donat sau m-ati sprijinit vreau sa va multumesc pentru implicarea in 2014!

Voi toti mi-ati demonstrat mie, fundraiserului la inceput de drum, ca OAMENII NU UITA SA FIE OAMENI, se implica in cauzele caritabile in care cred si fac bine in masura in care pot!

Voi ati fost cei care prin donatiile voastre m-ati incurajat si mi-ati oferit increderea necesara pentru a putea sa imi continui munca, sa cred in forta care uneste oamenii pentru a face viata tinerilor cu dizabilitati si varstnicilor un pic mai senina in ciuda provocarilor de zi cu zi care se confrunta.

Si in 2015 sper sa fiti alaturi de mine!

O prima victorie pe care luptam sa o castigam aici la organizatie, pana pe 5 februarie 2015 este Campionatul de bine, unde premiul cel mare din partea organizatorilor este de 5000 de euro!

Sper impreuna cu ajutorul vostru sa ne numaram intre primii trei castigatori care vor primi premiul cel mare, 5000 euro, cu care vom reusi sa schimbam mobila veche de peste 22 de ani si sa cumparam saltele noi, paturi pentru tinerii cu dizabilitati.

Pentru a castiga in 2015 mai avem de trecut doua praguri:

pana pe 5 ianurie, ora 24:00 va trebui sa acumulam din donatii 1000 de ron de la minim 20 de donatori diferiti ( cu cat sunt mai multi donatori cu atat mai bine, ne avantajeaza la punctaj chiar daca donatiile sunt mai mici intre 10-50 ron).

-pana pe 5 februarie, trebuie sa avem in aceasta competitie cea mai mare suma stransa cu cel mai mare numar de donatori.

Donatiile se fac exclusiv on-line si  nu sunt comisionate, pe acest link :

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Un-spatiu-nou-pentru-15-persoane-speciale !

O donatie de 10 ron pentru noi inseamna 5 cm de saltea si sansa de ne numara printre primii trei castigatori care vor primi cate un premiu de 5000 de euro!

Multumesc ca sunteti alaturi de mine adevarati campioni in fapte bune!

Sa speram ca profetiile cu privire la 2015 se vor realiza si vom avea parte de un an linstit, cu multe conflicte aplanate, in care vom invata ca pacea si armonia este forta care ne uneste si ne ajuta sa trecem peste orice provocari!

Ei sunt cei pentru care lupt alaturi de colegii mei de la Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual! Cauza lor o sustineti prin donatiile voastre!

solicitare.jpg

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required