Home » Dezvoltarea personala » “Fii o femeie activa si fericita! Bucura-te de viata si fii in armonie cu ea!”

Eu cred ca putem fi  femei active! Putem sa ne implicam in toate activitatile care ne inspira si care sunt cu adevarat importante pentru noi, putem sa ne bucuram de viata si sa fim in armonie cu ea fara sa ne pierdem echilibrul interior si pe noi insine!

Nu e necesar sa ne consumam energia la maxim in fiecare zi, sa ne epuizam pana la ultima picatura sau sa ne confruntam cu tot felul de tensiuni interioare, frustrari sau nemultumiri pentru a ne gestiona viata si tot ceea ce vine la “pachet” cu ea!

Viata echilibrata este cea care face diferenta intre un stil de viata  de tip heirupist si o viata in care te bucuri, in care petreci momente deosebite cu cei dragi si cu tine!

Scriu pentru toate femeile active, care stiu ca prin implicarea lor in mai multe activitati pot aduce o adevarata contributie lumii, o pot transforma in bine!

Modelul de femeie activa care ma inspira are urmatoarele caracteristici:

-este preocupata de dezvoltare personala;

-are o incredere in sine in continua crestere;

-are puterea interiora de a isi atinge obiectivele;

-o recunosti pentru grija pe care o are fata de corpul ei, fata de ceea ce mananca, fata de tonusul ei;

-este atenta la stilul vestimantar care o exprima cu adevarat, o defineste si ii pune in valoare calitatile;

-se imbraca frumos, cu atentie la detalii;

isi ingrijeste imaginea exteriora, fiind constienta ca frumusetea este darul divinitatii; aceasta este o modalitate de a-si exprima feminitatea;

-face sport;

-petrece timp de calitate cu prietenii;

-isi onoreaza cuvantul dat, are un nivel de integritate ridicat;

-isi face munca cu placere si o respecta;

-isi depaseste barierele, una cate una;

spiritualitatea si conectarea cu divinitatea ocupa un loc aparte in inima ei;

-este sociabila, comunicativa, stie sa isi faca prieteni, sa ii sprijine atunci cand acestia au nevoie de ea;

alege in mod constient si responsabil momentul in care sa isi intemeieze o familie;

-are grija de relatia cu partenerul ei de viata, investeste timp si energie in ea pentru a o dezvolta intr-un mod frumos si armonios;

-chiar daca initial ii poate fi teama de rolul de mama, de toate modificarile care apar in viata ei,  reuseste sa isi acceseze curajul si imbratiseaza cu bucurie toate rolurile din viata ei;

isi onoreaza familia;

petrece timp cu copii, profita de fiecare ocazie ca sa ii educe, sa ii transforme in oameni deosebiti, cu valori morale inalte;

-este implicata in diverse proiecte prin care contribuie la dezvoltarea umanitatii, sprijina lumea sa fie mai buna.

In viata mea, ma recunosc ca Femeie Activa!

Am 29 de ani, sunt preocupata de dezvoltarea mea personala, investesc timp in relatia cu mine si cu sotul meu, am doi baieti minunati: Luca si Matei, sunt coach, trainer, autor de articole, implicata in proiecte de voluntariat alaturi de Empower.

Sunt atenta la mentinerea sanatatii si a energiei in familia mea prin sport si o alimentatie cat mai sanatoasa, ma straduiesc sa ofer tot ceea ce am mai bun mediului din care fac parte.

Asta nu inseamna ca am viata perfecta, ca nu sunt vulnerabila, ca nu am propriile provocari in viata mea acoperind atat de multe roluri! Traiesc viata, ma bucur de ea,  fac tot ce imi sta in putinta pentru a fi in armonie cu ea. Asta inseamna evolutie si dezvoltare pentru mine pe toate planurile!

Eu vreau sa experimentez “Paradisul terestu!” traind aceasta viata! Si pentru mine este o calatorie sa devin 100% acest model de femeie care ma inspira. Exista pasi pe care i-am facut deja si multi altii pe care ii am de facut!

Prin munca mea, prin ceea ce scriu, prin serviciile de coaching si consultanta pe care le ofer cred ca putem sa crestem armonios, sa ne inspiram, sa ne motivam si sa devenim Femei Active implinite si fericite care se bucura de viata si sunt in armonie cu ea!

Te invit sa fii alaturi de mine si pe facebook, in comunitatea Femei Active!

Daca iti pot fi de folos, ai intrebari sau provocari in viata ta nu ezita sa imi scrii pe contact@oanamihailescu.ro

Motto-ul meu este “Fii o femeie activa si fericita care se bucura de viata si este in armonie cu ea!”

Urmareste materialele si articolele pe care le public pe acest site, lasa-te inspirata si modelata de ele in propriul tau proces de a deveni femeia care te inspira sa fii!

 

 

 

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required