Home » Dezvoltarea personala » Vino joi 8 mai sa vorbim despre lectii de viata!

Bine v-am regasit!

Am avut o perioada de tacere si liniste, pentru ca am fost focusata sa imi indeplinesc un obiectiv foarte important in viata mea pe plan profesional care m-a solicitat mai mult decat as fi crezut initial.

Foarte pe scurt, mi-am dorit sa impletesc activitatea de coaching cu un job. Provocarea cu gasirea jobului potrivit pentru mine, a fost unul din capitolele foarte importante din viata mea, care a venit la pachet cu o multime de lectii!

Desi visul era foarte frumos, procesul de transformare in realitate a fost unul foarte intens, cu multe urcusuri si coborasuri, cu multe momente in care eram pe punctul de a renunta, de a face compromisuri la ceea ce mi-am propus sa realizez si stiam profund in interiorul meu ca ma va face fericita.

Momentul cel mai critic a fost cand dupa ce am fost la un workshop motivational de exceptie si am reusit sa sparg o scandura de lemn de 2,5 cm jumatate cu palma am ajuns acasa!

M-am surpins ca in loc sa fiu super entuziasmata de realizarea mea, m-am ghemuit in pat si m-a cuprins un val profund de tristete in care lumina sperantei si a optimismului ce imi caracterizeaza fiinta abia daca mai avea forta sa palpaie.

Pur si simplu mi se parea inadmisibil! O lectie de viata  atat de ironica si de dura in acelasi timp!

Nu intelegeam cum era posibil sa am atat recunoastere si apreciere din partea celor din jur cu care interactionez si lucrez prin sesiuni de coaching iar atunci cand mi-am propus sa imi realizez acest obiectiv de a identifica un job care sa ma implineasca si care sa imi permita sa imi pastrez pasiunea pentru coaching si dezvoltare personala lucrurile sa fie atat de blocate si intepenite incat eram la un pas de a renunta!

Mi-am dorit foarte mult ca munca mea sa aiba o semnificatie aparte, sa lucrez pentru a contribui oamenilor, pentru a face viata celor din jurul meu mai buna, un pic mai frumoasa. Acest vis a devenit realitate, pentru ca am ocazia sa lucrez intr-un ong, care sprijina oamenii provocati foarte dur de viata iar acum prin munca oamenilor cu suflet implicati pana la ultima picatura se reda celor “incercati” demnitatea de a trai, de a se bucura de viata!

Ei bine, despre asta vreau sa vorbesc cu voi joi, 8 mai incepand cu ora 18:30 la ceainaria Cafe D’arthe, str Popa Nan nr 7, in cadrul proiectului Empower Connect.

Vreau sa celebrez cu voi faptul ca nu am renuntat, ca de trei zile mi  s-a indeplinit obiectivul! vreau sa impartaasim cu totii din propriile noastre lectii de viata care intr-un fel sau altul in momentele cruciale au facut diferente colosale.

Va invit la Cafe D’arthe, o ceainarie superba, exact pe sufletul meu! Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe Facebook aici.

 

 

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required