Home » Dezvoltarea personala » Urmareste oamenii care te inspira!

Saptamana trecuta, mi s-a oferit ocazia sa il cunosc personal pe Andrei Rosu, sa il prezint in cadrul evenimentelor marca Coaching Suport Grup Bucuresti si sa ii iau un interviu.

A fost o experienta extraordinara intalnirea cu acest om, care in mai putin de patru ani, a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, pentru timpul cel mai scurt de alergare pentru 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente.

In conditiile in care el nu are un istoric sportiv, este angajat intr-o multinationala si este tatal a doi copii,  ajungi inevitabil sa te intrebi:

“Eu ce scuza am avut in ultimii patru ani din viata mea ca sa obtin rezultatele din prezent?”

Aceasta intrebare m-a ajutat sa scriu un articol despre ceea ce am invatat din interactiunea cu acest om care si-a depasit propriile limite si a devenit un exemplu nu doar pentru familia lui, ci pentru foarte multi romani. Materialul pe care l-am scris puteti sa il cititi aici.

Andrei a inceput sa alerge la maratoane, in urma cu aproape patru ani, fiind motivat de dorinta de a fi un adevarat exemplu pentru fiul lui care implinea atunci un an.

Impactul acestui om in viata mea, se vede de trei zile! La ce ma refer?

Prin exemplul lui personal, m-a inspirat si m-a motivat sa reincep programul de trezit la 5 dimineata!

Am realizat cate oportunitati am ratat in ultimii patru ani din viata mea, pentru ca m-am lasat adormita de somnul dulce al comoditatii si nu am facut schimbarile mici, care puteau produce transformari mari pe termen lung! Am realizat ca oamenii de succes, pot fi un adevarat instrument de dezvoltare personala, pentru ca ei conduc prin exemplu personal.

Este esential sa iti petreci timpul cu oamenii care te inspira, sa le studiezi biografia, sa cauti retetelor lor care au functionat ca sa isi atinga obiectivele si apoi sa le adaptezi la viata ta!

Pe voi ce oameni te inspira, care sunt modele voastre?

Feedback-urile voaste sunt asteptate pe contact@oanamihailescu.ro

Sursa foto

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required