Home » Dezvoltarea personala » Indiferent ce vei alege, viata nu va fi perfecta!

Vinerea trecuta am fost entuziasmata ca un copil care merge pentru prima data intr-un parc de distractii, doar ca eu am fost la un concert live intr-un club sa ascult muzica buna, sa simt vocea unei femei curajoase cu o poveste de viata interesanta.

Stiu foarte putine lucruri despre aceasta femeie curajoasa care pana la patruzeci si un pic de ani a avut o functie de conducere intr-o sucursala bancara si apoi a facut o schimbare majora profesionala, devenind cantareata. Sunt recunoscatoare ca finalul lui 2016 a adus-o in viata mea!

Cu Jzebel voi demara unul din proiectele importante ale lui 2016 in care in fiecare luna voi publica interviuri cu femei de exceptie care pot fi o adevarata inspiratie pentru noi toate in 2017!

1919086_1180710625277227_196089688344651821_nGandindu-ma la Jzebel, la curajul ei de a renunta la o functie de conducere puternica care ii aducea multa stabilitate si siguranta financiara pentru a urma o cariera muzicala, ma intreb care sunt ingredientele succesului sau? Care e pretul real pe care l-a platit pentru a fi acum pe scena si cat de implinta se simte in propria viata?

Indiferent de raspunsurile pe care le voi afla o admir pe Jzebel pentru curajul ei de a-si asuma schimbarea si de a alege o cale, cu tot ce a venit la pachet aceasta alegere!

Stiu din propria experienta persoanala dar si din discutiile cu alte femei  in sesiunile de coaching si consultanta ca atunci cand voiau sa faca o schimbare dar tot amanau de cateva luni bune sau chiar ani, pentru ca nu aveau garantia ca va fi  TOTUL bine consumau foarte multa energie si intrau in stari de anxietate doar analizand ipoteza unei posibile schimbari…. Stiti vorba aceea “analizezi pana paralizezi!”

Nu sustin faptul ca trebuie sa actionezi in mod compulsiv si impusiv, astazi ai visat ca vrei sa devii jurnalista si maine demisionezi si renunti la cei 6 ani de experienta in marketing. Acesta e drumul sigur catre ati dinamita viata; daca nu ai facut inainte o mica analiza elementara, daca nu ai analizat piata, oportunitatile de angajare in concordanta cu experienta ta, timpul necesar unei reconversii profesionale, costurile cursurilor de perfectionare in domeniu, daca partenerul de viata nu te sustine.

Multe carti de dezvoltare personala sustin ca e important sa faci doar ceea ce iti place, sa iti urmezi inima! eu cred ca mai sunt si alte “ingediente” care fac parte din reteta perfecta, doar ca ele sunt omise in acest miraj al gandirii pozitive.

Unii oameni considera ca secretul vietii consta in ati urma inima! dar atunci de ce Dumnezeu ne-a inzestrat si cu ratiune? Daca ar trebui sa iti urmezi doar intuitia, de ce un om pentru a functiona perfect trebuie sa aibe functionale atat emisfera dreapta cat si cea stanga?

In acest moment al vietii mele cred ca succesul autentic in viata este atunci cand reusesti sa asculti in mod echilibrat atat de partea rationala, logica, intuitiva cat si de partea emotinala, intuitiva, empatica!

Scurt pe doi, cred ca e important sa iti urmezi visele, dar sa faci asta intr-un mod ecologic fata de toti oamenii implicati in viata ta si fata de tine insuti. Programele noastre de autosabotare sunt foarte puternice.

E important sa faci schimbari cand simti ca a sosit momentul si sa le faci asumandu-ti responsabilitatea asupra alegerilor facute. Orice ai alege, viata nu va fi niciodata perfecta, lipsita de provocari, dar macar vor fi situatii cu care iti va face placere sa te confrunti, pentru ca vei merge pe drumul pe care tu l-ai ales!

Esti intr-un moment in care simti ca vrei sa faci o schimbare si nu stii ce sa alegi? Hai sa vorbim despre planurile tale! Programeaza o sesiune de coaching pe skype si sa inlaturam “ceata mentala” in care te afli pentru a porni ASUMAT catre ceea ce iti doresti. Scrie-mi pe contact@oanamihailescu.ro

Orice vei alege, viata ta nu fi perfecta, dar impreuna putem gasi solutii la provocarile tale!

P.S. Concertul live cu Jzebel a fost fantastic, mi se pare incredibila forta acestei doamne de a canta, de a se bucura de muzica, de a-si trai visul! Va recomand cu drag sa mergeti in concertele ei pentru o infuzie de muzica buna live, in care repertoriul trece de la Edith Piaf la Maria Tanase!

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required