Home » Dezvoltarea personala » Am ales-o pe Diana, zeita vanatorii!

Zilele trecute am acceptat provocarea de a schimba poza mea de la avatarul de facebook cu una din imaginile prezente in albumul din Arhetipurile feminitatii, insa nu mi-am imaginat ca o fotografie si conectarea constienta cu un arhetip poate declansa atatea mecanisme interioare.

Rasfoind prin imagini cu tot felul de tabluri celebre, zeite, domnite, regine, personalitati feminine ce reprezentau ipostaze ale unuia din cele patru arhetipuri principale: seducatoare, amazoana (luptatoarea), regina mama, mediatoarea am sesizat ca foarte multe ma atrageau, toate transmiteau ceva, insa regula era foarte clara, trebuia sa aleg o singura imagine!

BeFunky Collage
In final, am hotarat. Am ales aceasta imagine, ce o reprezenta pe zeita Diana!

Diana

Pentru ca in ultima perioada sunt atrasa sa studiez si sa inteleg mai bine aceste arhetipuri, nu am fost foarte surpinsa pentru ca am ales o imagine congruenta cu arhetipul meu dominant, de femeie razboinica.

Era firesc!

Luptatoarea din mine, rezona tot cu o alta luptatoare, dar la un alt nivel!

Subconstient impartasim aceleasi valori si principii, focusul pe obiective, determinarea de a –I apara ce cei din jur care au nevoie de suport, sipritul competitiv, dorinta de a fi considerate egale cu cei de sex-ul opus.

Dupa ce am ales aceasta imagine, am simtit ca voi duce amazoana din mine la urmatorul nivel, iar in aceasta saptamana lasandu-ma inspirata de acest arhetip si de imaginea aleasa, m-am surpins foarte placut cu alegerile pe care le-am facut.

In primul rand am sesizat, ca dimineata cand imi selectam garderoba, eram foarte atenta sa aleg ceva confortabil , sa imi permita sa “explorez noi teritorii, in care pot vana” !

Ma exprim metaforic, insa ideea este ca job-ul meu de fundraiser imi cere sa ating multe obiective, sa am intalniri stategice cu oameni care apoi pot deveni partenerii mei in a oferi o viata mai buna, pentru copiii si tinerii cu dizabilitati severe de la Organizaita Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, iar de multe ori, sa obtii o intalnire cu un om din zona de business, necesita multa tactica, strategie si uneori chiar un pic de “vanatoare” .

Mi s-a parut interesant faptul ca desi confortul trebuia satisfacut din motive obiective, ce tineau de strategie, nu am pierdut din vedere eleganta, rafinamentul si accesoriile care sa ma puna in valoare ca ceea ce sunt, dincolo de orice rol, FEMEIE!

Ca atare, nu au lipsit balerinii confortabili, numai buni pentru strabatut aglomeratul Bucuresti, dar au fost la putere rochiile, fustele, accesoriile si cel mai important, atitudinea feminina!

Cel mai mult m-am surprins cand in una din aceste dimineti, m-am trezit la ora 5:00 sa imi fac manichiura, si am iesit din tiparul meu clasic, lacul incolor. M-am simtit confortabil sa folosesc o oja rosie, si sa investesc timpul necesar acestei operatiuni, pentru ca acum, prin afilierea subconstienta cu Diana, se activa arhetipul luptaroarei – seducatoare.

Ca sa ma intelegeti mai bine, tipul de luptatoare pe care il exprimam inainte era mai degraba focusat pe mental, adoptand o atitudine usor masculina, astfel de mici detalii erau considerate de cele mai multe ori inutilitati, care mai degraba imi furau din timpul in care stabileam stategiile de atingere a tintelor pe care le aveam de atins profesional.

Zilele acestea s-a produs schimbarea mentala, care sa imi perminta sa accesez acel tip de femeie care nu isi neglijeaz obiectivele, este in continuare focusata pe tinte, lupta pentru cauze nobile, dar nu uita de exprimarea propriei feminitati in mod natural.

Ea stie ca puterea ei, consta in gratia si eleganta cu care tine armele de lupta, iar agerimea mintii ii ofera impulsul sa actioneze la momentul potrivit, cu o stategie bine definita.

Lasandu-ma inspirata de arhetipul pe care il intruchipa Diana,  am avut o saptamana fantastica, cu multe intalniri efectuate, cu multe momente in care m-am simtit minunat in pielea mea, bucurandu-ma de gratia si eleganta de a fi femeie, obtinand realizari pe plan profesional, ce tinau stict de respectarea stategiei stabilite anterior.

Va invit si pe voi sa alegeti una din imaginile prezente in albumul Arhetipurile feminitatii si apoi sa va lasati inspirate de imaginea pe care ati ales-o.

Daca vreti sa stiti mai multe despre arhetipurile feminitatii, cum va influenteaza ele relatiile personale si profesionale, cum puteti reactiva parti din voi ca sunt inca tinute in umbra, puteti sa castigati un loc gratuit la workshop-ul “ Trezeste zeita din tine – Descopera puterea Arhetipurilor Feminitatii!” participand pana duminica, 12 iulie, ora 16:00 la urmatorul concurs:

Concurs

Concurs Arhetipurile Feminității – Câștigă un loc gratuit la Workshop-ul “Trăiește Zeița din tine! Descoperă puterea Arhetipurilor Feminității” in perioada 18-19 Iulie 2015!

Regulament concurs:

Termen limită inscriere: Duminică 12 Iulie 2015 ora 16:00

Anunțare participantă câștigătoare: Duminică 12 Iulie 2015 ora 18:00

Pentru a participa la concurs este necesar să indeplineşti următoarele condiții:

1. Să trimiți un mesaj la adresa de e-mail: contact@oanamihailescu.ro cu subiectul “Concurs Arhetipurile Feminității” în care să ne scrii ce te motivează să participi la workshop-ul “Trăiește Zeița din tine! Descoperă puterea Arhetipurilor Feminității”, însoțit de o poză cu imaginea de femeie cu care te identifici sau zeița care te insipiră din Albumul foto de pe Grupul Arhetipurile Feminității

2. Share la eveniment pe pagina sau profilul tău.

Premiul este in valoarea de 380 lei.

Succes!

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required