Home » Dezvoltarea personala » Cere, s-ar putea sa primesti!

Zilele trecute am avut ocazia sa alerg cu Andrei Rosu in parc!

Intalnirea a fost stabilita la ora 7:30 in parcul Herastrau. Dupa ce am traversat un sfert de Bucuresti, eu venind din zona Stadionul National, am ajuns infrigurata, bine infofolita la antrenament!Motivatia de a-mi tine cuvantul m-a determinat sa ies afara din casa.

Andrei deja incepea cu mine a doua ora de alergare, el venise cel putin de la ora 6:30, era deja motivat, plin de energie! Omul acesta este fantastic!

In timpul alergarii noastre i-am povestit lui Andrei ca as alerga mai des, dar avand in vedere programul meu nu pot sa fac acest lucru decat foarte devreme, in jur de 5:30, ca sa nu afectez programul intregii mele familii.

Principala piedica pentru mine era faptul ca nu aveam cu cine sa alerg, iar asa de devreme, singura, cand inca nu se lumineaza bine nu ma vedeam prea curajoasa pentru o asa aventura!

Ieri am postat pe facebook fotografiile de la antrenamentul meu cu Andrei, am primit cateva felicitari si am aruncat pastila : “Cine vrea sa alerge cu mine maine dimineata la ora 5:40?”

Marturisesc ca am pus aceasta intrebare mai degraba ca sa ma conving ca ceea ce vreau eu nu este fezabil, sa am in continuare o scuza buna sa nu alerg, pentru ca nu am pe cineva alaturi de care sa fac acest lucru!

Surpriza s-a petrecut aseara, cand am ajuns acasa dupa ce am participat la ziua de nastere a mamei mele. Mi-am programat ceasul sa sune SI am realizat ca aveam un mesaj pe telefon. Era un numar pe care nu il cunoasteam, cineva care mi-a vazut mesajul pe facebook, era la fel de nerezonabil ca si mine si voia sa alerge la 5:40 cu mine!

Evident ca nu aveam cum sa mai dau inapoi, daca am facut public ca vreau sa alerg, acum ca problema mea a fost rezolvata, moarta, coapta trebuia sa alerg!

Asa ca azi dimineata, la 5:30 am iesit din bloc si am intalnit cu Simona T, o persoana absolut minunata pe care am descoperit-o in timp ce am alergat aproape 40 de minute!

Morala dragilor este ca aveti grija ce cereti, pentru ca s-ar putea sa primiti!

Nu pot sa va explic cat de bine m-am simtit dupa aceasta alergare, cat de bine mi-a facut aceasta iesire! La 5:30 am avut parte de un cer  de un albastru inchis superb, pe care straluceau stelele! De mult nu am am mai admirat stelele si nu le-am mai vazut asa de clare!

Parcul IOR la aceasta ora matinala era foarte linistit, pe lac ne-au intampinat trei lebede!

M-am bucurat ca ne-am mai intalnit in parc si cu alti trei alergatori, ceea ce imi arata ca mai sunt si alti oameni nerezonabili!

Energia mea este la cote maxime si iata ca am inspiratia si sa scriu un articol! I love life!

Andrei Rosu, multumesc ca prin programul tau CIA, ma mobilezezi iar prin stilul tau de viata esti un adevarat exemplu!

Simona T, iti multumesc pentru ca ai raspuns cerereii mele de pe facebook, si m-ai motivat sa ma dau jos din pat si sa am aceasta dimineata superba!

Universule, iti multumesc ca imi raspunzi si imi trimiti oameni minunati in jurul meu!

Tu ce indraznesti sa ceri?

 

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required