Home » Dezvoltarea personala » 2017, un an in care incepem un nou ciclu de 9 ani!

Am inceput anul 2017!

Promisiunile astrologilor sunt ca 2017 va fi un an de exceptie, un an in care incepem un nou ciclu de 9 ani! Nu pot decat sa exclam URA!!!! Multumesc ca am trecut cu bine de 2016 .

Anul Maimutei de foc a fost zapacit si imprevizibil! ca atunci cand faci poze cu maimuta exotica si  draguta de pe plaja, care iti da senzatia ca e prietenoasa si dragalasa, dar care te musca si te sperie exact atunci cand nu te pregatesti.

Pe fianalul acestui ciclu de 9 ani,am avut ocazia sa reglez multe “conturi”,  sa ma clarific pe anumite subiecte, sa ma dedic mai mult familiei, sa ma dezvolt ca om, sa ma implic in ong-ul in care lucrez si sa ajut oamenii cu nevoi speciale sa aibe o viata mai buna, am sprijinit la dezvoltarea proiectului “Noua scoala waldorf”.

Astrologii ne sfatuiesc sa ne facem planuri nu doar pentru  2017 ci pentru urmatorii 9 ani, acum plantam seminte pentru un alt ciclu!

Traim totul in viteza, ne plangem ca nu avem suficient timp, ca totul trebuie sa fie pe repede – inainte si presiunea asta, in loc sa ne mobilizeze parca mai mult ne blocheaza.

Cand stii ca ai in fata urmatorii 9 ani pentru a realiza un obiectiv important, parca incepi sa te mai relaxezi si sa vezi lucururile din alta perspectiva!

Iti propun acum la debutul acestui an, sa privesti viata mai relaxat, sa iti dai timp sa cresti si sa te dezvolti,  sa parcurgi “calatoria” atingerii obiectivelor tale in timp ce te bucuri si savurezi fiecare clipa.

20160220_113602Pana la urma de ce sfidam atat de mult viata cu nebunia noastra de a fi in viteza, cand avem atatea exemple care ne arata foarte clar, ca totul in viata are nevoie de timp (cum sunt puii crescuti in 21 de zile versus puii crescuti in tihna la tara, cat de bun este vinul de un an, in comparatie cu vinul care are o vechime de peste 7 ani, cata intelepciune are o  adolescenta versus femeia matura care a trecut prin multe experiente de viata).

Hai sa ne bucuram de urmatorii 9 ani, sa ne luam timpul necesar sa indeplinim ceea ce ne-am propus, sa aducem profunzime in tot ceea ce facem, si asta o sa ne aduca echilibru interior, pentru ca am inteles si am asimilat toate lectiile care vin la pachet cu indeplinirea fiecarui scop!

Daca vrei sa realizezi proiecte durabile, obiective puternice, da-ti timp sa le atingi! Viteza ne impinge de multe ori catre superficialitate si asta ne induce o puternica stare de nesiguranta, neincredere si panica ca nu alocat timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie!

 

In ce domeniu vrei sa iti dedici viata in urmatorii 9 ani?

Cine vrei sa devii pe parcursul realizarii obiectivelor tale?

Ce cunostinte vrei sa dobandesti in acesti ani?

Sa avem cu totii urmatorii 9 ani de exceptie! Daca vrei sa te sprijin in definirea obiectivelor tale, programeaza-ti o discutie cu mine pe skype la adresa contact@oanamihailescu.ro

 

 

 

 

 

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required