Home » Cine sunt?

1604921_264438073730715_864322101_nDupa mai mult de 13 ani in care am parcurs  si am testat diverse programe de training, mentoring, coaching, dezvoltare personala, cel mai confortabil ma simt in postura de consultant pentru femei active.

Cred cu tarie ca putem sa jonglam cu diverse roluri in viata noastra, fara sa fie necesar sa renuntam la ceea ce ne aduce implinire, satisfactie, bucurie interioara.

Secretul consta in FOCUS, ORGANIZARE, TIME MANAGEMENT, PRIORITIZARE, CONECTARE CU PROPRIILE VALORI SI ECHILIBRU INTERIOR.

 

 

In viata mea, jonglez cu mai multe roluri:

 • sotie
 • mama pentru doi minunati
 • consultant pentru femei active
 • scriitor de articole pe zona de educatie, dezvoltare personala, incredere in sine etc.
 • membru al grupului de initiativa ce a dezvoltat la Scoala 86 din Bucuresti, trei clase Waldorf in alternativa de stat
 • viitor cadru didactic in pedagogia Waldorf

In rolul de consultant ma specializez in a lucra cu femeile active care vor sa aduca echilibru in vietile lor in urmatoarele domenii: cariera, familie, prieteni, sanatate, finante.

Principala provocare ca femeie activa este cum sa imbini în mod armonios roluri diferite de mama, sotie, prietena, femeie de cariera.

Intrebarile care se invart în jurul acestei provocari sunt:

Cum sa iti mentii viata in echilibru, sa fii fericita si implinita?

Cum sa te simti bine în relatie cu tine si cu ceilalti?

Cum sa onorezi nevoile celor din jur dar si pe ale tale fara sa te simţi vinovata?

Care este stilul de viata echilibrat in care poti imbina totul în mod armonios, care sa ti se potriveasca?

Fiecare femeie, in discutiile unu la unu de consultanta isi gaseste propria formula prin care aduce armonie si echilibru in propria viata ca urmare a discutiile pe care le avem in sesiunile unu la unu, fie ca aplicam tehnici de coaching, lucram cu exercitii ce tin de autocunoastere,  dezvoltare personala, stabilirea prioritatilor, identificarea si onorarea valorilor, depasirea blocajelor emotionale prin metoda “Calatoria”, conturarea obiectevelor prin tehnica colajului etc.

Experienta mea…

Din adolescenta sunt pasionata de inteligenta emotionala, dezvoltare personala, comunicare, incredere în sine, educatie, lucrul cu copiii

Ma inspira urmatorii profesionisti in domeniul dezvoltarii personale: Brian Tracy, Bob Proctor, Debbie Ford, Cheryl Richardon, Brandon Bays, Louise Hay.

Eu sunt o femeie activa si acest fapt m-a ajutat sa inteleg si mai bine prin propria experienta care sunt provocarile cu care se confrunta in viata de zi cu zi femeile din societatea noastra.

Am creat o comunitate pe Facebook pentru femeile active, unde impartasesc din experienta mea, ofer informatii utile, motivez si inspir femeile sa fie “active si fericite, traind o viata echilibrata!”. Puteţi accesa comunitatea aici.

Rezultate

O istorie de succes în practica mea de consultant a fost atunci cand am lucrat cu o tanara femeie care era foarte nehotarata cu privire la ceea ce vroia să obtina în plan profesional. Am realizat că principalul obstacol era nivelul scazut de incredere în sine!

Am lucrat în aceasta directie prin diverse exercitii. Am adresat intrebari, am folosit tehnici de conversatie, exercitii NLP, tehnici de autocunoastere si conectare cu propriile valori. Pe parcursul procesului a devenit foarte clar faptul ca ea dorea sa isi inceapa propria afacere, dar era foarte speriata de implicatiile care veneau la pachet si increderea ei in sine si in propriile competente era destul de scazuta. Acum ea este liderul in viata ei si a inceput propriul business!

Mai multe detalii despre rezultatele obtinute gasiti aici.

Vrei sa lucram impreuna? Scrie-mi pe adresa contact@oanamihailescu.ro si hai sa stabilim o discutie.

 

 • Contact

  Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

  contact@oanamihailescu.ro

 • Pagini

 • Aboneaza-te la newsletter

  * indicates required