Home » Ce ofer?

Sesiuni de consultanta

In sesiunile de consultanta in functie de fiecare persoana pot folosi tehnici de conversatie, coaching, mentoring prin care sa va focusati eficient pe obiectivele pe care vreti sa le obtineti, pentru a obtine echilibru in propria viata.

Impreuna vom lucra in unul sau mai multe domenii din viata voastra in care vreti sa obtineti rezultate precum: cariera, familie, prieteni, sanatate, finante, educatie, incredere in sine etc.

In cursul sesiunilor de consultanta, constientizati dialogul intern negativ care va saboteaza, obiceiurile toxice care va impiedica evolutia, emotiile, gandurile si sentimentele care va creeaza starea de conflict interior.

Vom analiza situatia prezenta, cu toate partile ei bune si rele, insa o vom privi din perspective diferite si apoi vom stabili urmatorii pasi de actiune.

Prin discutiile una la unu voi facilita tenhnici, intrumente, exercitii prin care va veti conecta la un nivel profund cu voi insiva, cu puterea voastra interioara care va ghideaza catre alegerile intelepte, către o viata echilibrata si armonioasa.

Va veti simti în siguranta sa fiti voi însiva, sa va exprimati în mod autentic si sa va recunoasteti in calitate de LIDER in propria viata!

Daca vreti sa incepeti un proces de consultanta cu mine, ma puteti contacta pe e-mail contact@oanamihailescu.ro pentru a programa prima sesiune.

Calatorii emotionale

Calatoriile emotionale sunt instrumentul perfect pentru mine prin care am descoperit ca pot lucra cu acele amintiri toxice, care de multe ori sunt foarte dureroase si ne creeaza probleme de natura emotionala si uneori chiar fizica.

Ele sunt stocate in subconstientul nostru dar si in fiecare molecula a corpului nostru. Acestea determina in proportie foarte mare felul nostru de a fi, tiparele comportamentale  ce ne definesc si ne forteaza sa actionam intr-un anumit mod.

Tehnica pe care o abordez este cea descrisa de Brandon Bays in cartea ei “Calatoria”.

Rezultatele pe care noi le obtinem in viata noastra sunt determinate de contextul in care ne aflam sau cel pe care subcontientul nostru il percepe.

Contextul este determinat de gandurile noastre, iar gandurile sunt influentate de ceea ce credem, de ceea ce am experimentat in viata, de amintirile pe care le avem.

Mai multe despre aceasta tehnica poti citi in acest articol.

Workshop-uri

In cadrul acestor ateliere dau mai departe tot ceea ce am invatat de la oameni de succes precum Brian Tracy, Bob Proctor, Gerard O’Donovan, Joe Navarro, Gary Noesner, Brandon Bays.

Scopul workshop-urilor pe care le sustin este de a imbunatati calitatea vietii prin informatii de impact si exercitii simple care daca sunt puse in practica pot creste calitatea vietii in multe domenii.

Am o afinitate deosebita catre abordarea subiectelor care tin de soft skills: inteligenta emotionala, comunicare, networking, incredere in sine.

Din toamana lui 2017, ma pregatesc sa sustin in parteneriat cu Adriana Mitu, ateliere pentru copii ce dezvolta inteligenta emotionala, increderea in sine, curajul de a vorbi in public etc.

  • Contact

    Vrei sa programezi o sesiune de coaching sau o calatorie emotionala?

    contact@oanamihailescu.ro

  • Pagini

  • Aboneaza-te la newsletter

    * indicates required